Blog

UPC.cz je novým partnerem AffiliateClubu

• 12. 06. 2018

Společnost UPC, největší český poskytovatel placených televizních služeb a vysokorychlostního internetu, disponuje kabelovými sítěmi v dosahu 1,4 milionu domácností. Jeho služeb využívá přes 600 tisíc zákazníků. Je součástí společností skupiny Liberty Global – největšího světového kabelového operátora, který obsluhuje přes 27 miliónů klientů ve 14 zemích s 56 miliony objednaných služeb.

Výše provize podle jednotlivých služeb UPC

UPC Digitální televize (DTV – digitální TV)

Více než 150 televizních programů, z toho přes 75 vysílaných v HD kvalitě, posouvá UPC v oblasti služeb na první místo v České republice. Se službou Horizon GO navíc mohou zákazníci sledovat obsah na mobilech, a to živě i zpětně. Další oblíbená služba je MyPrime, online videotéka s více než 2000 tituly v HD kvalitě. Samozřejmostí pak je 7 denní zpětné zhlédnutí a sledování různého obsahu na různých zařízeních v domácnosti současně.

UPC Internetové služby

UPC Internet, to je stabilní a bezpečné připojení s nejvyšší rychlostí v České republice. Poskytuje rychlost stahování až 500 megabitů, což je 15x více než je běžná nabídka na českém trhu. Zákazníci s takovýmto připojením mohou klidně hrát náročné online hry, sledovat filmy online a stahovat náročný obsah.

Pevné linky

Kromě televize a internetu poskytuje UPC také služby spojené s telefonováním prostřednictvím pevné linky. Kromě klasických hovorů mohou zákazníci využívat konferenční hovory s více účastníky nebo hlasovou schránku pro záznam zmeškaných hovorů. U tarifů nehraje roli, zda zákazník volá na pevnou, či mobilní linku.

Upgrade produktů

Společnost UPC neustále pracuje na zlepšování svých služeb. Svým zákazníkům proto nabízí možnost výhodně přejít na kvalitnější verzi svých produktů.

Doplňkové balíčky

Zákazníci UPC si mohou služby TV Klasik nebo TV Komfort rozšířit o další programy, nejnovější filmy a seriály v HD kvalitě. V rámci doplňkových balíčků jsou k dispozici dětské, sportovní, zpravodajské i dokumentární programy, a to i zahraniční.

Ostatní produkty

Kromě výše uvedených služeb mají zákazníci možnost využít další produkty společnosti UPC, jako je bezpečnostní software Smart Guard za výhodnou cenu, pořízení nebo pronájem WiFi modemu a dalších.

Detail affiliate programu UPC.cz najdete také v našem katalogu.



autor článku

ZAREGISTRUJ SE DO AFFILIATEPORT.EU

Připoj se k více jak 3 500 affilům a získejte navíc 5 týdnů kurzu affiliate marketingu zdarma.

Získat více informací
affil Affiliate AffiliateClub affiliate marketing affiliate program affiliate síť Akce CZAffil kupon kupony marketing propagace skaffil sleva slevy

e-mail: [email protected]
tel.: +420 778 592 177

Affiliate podpora k dispozici:
Po-Pá 9.00 - 17.00 (& flexibilně dle domluvy)