Blog

,

Přehled nejštědřejších programů – získejte až 30% provizi

• 20. 07. 2019

Affiliate Club se neustále rozrůstá o nové programy se silným postavením na tuzemském trhu. Připravili jsme proto pro vás přehled našich nejštědřejších programů, které nabízí nejvyšší provizi a určitě se vyplatí jejich propagace. 

KOSMETIKA

Epiderma.cz s provizí 17,5 %

Epiderma je ryze česká značka, která nabízí speciální dermokosmetiku. Na e-shopu naleznete zejména výrobky pro problematickou pleť s akné, ekzémy a lupénkou.   

Jedná se o známý brand mezi lidmi, kteří mají problémy s pletí. Na webu je formulář, kde může zákazník položit dotaz doktoru Skalickému ohledně problému s pletí nebo přímo na některý produkt Epiderma.

ZDRAVÍ

Nutraceutics.cz s provizí 30 % 

E-shop Nutraceutics nabízí české přírodní přípravky pro podporu zdraví. Vyplatí se propagovat jejich konkrétní produkty. Neustále mají 30% slevu na všechny produkty, doprava je jen 39 Kč, navíc při koupi dvou kusů je úplně zdarma. Mezi bestsellery patří arganový olej, který je vzhledem ke slevě a množství za skvělou cenu. Dále Chlorella ADVANCE, DetoxActive nebo Imunax.

Ketomix.cz/sk s provizí 17,5 % 

Ketomix nabízí zákazníky často vyhledávanou a úspěšnou proteinovou dietu. Značka je stále známější na trhu. Zákazníci mohou využít před i po hubnutí výživovou poradnu, kde obdrží po skončení keto diety jídelníček zdarma a další rady a tipy.

Před nedávnem bylo o této značce hodně slyšet také v televizi, tváří značky je Mahulena Bočanová. Při propagaci je možné využít také BMI kalkulačku, která je na webu inzerenta. Právě probíhá akce na balíček Hubneme do plavek – nyní s 10% slevou. Dále e-shop nabízí zajímavé produkty jako jsou keto palačinky, keto víno či keto čokoláda.

U této kampaně je zakázána propagace cashbackovými portály.

FINANCE

mBank.cz s provizí 350 Kč

mBank je internetová banka, která se svým přístupem k zákazníkům a bezpoplatkovou politikou způsobila v České republice doslova revoluci. Dnes je jedna z nejvýznamnějších bank u nás, má více než 500 000 spokojených zákazníků. Provize za správné vyplnění žádosti o účet je 150 Kč, jako bonus je provize 350 Kč za úspěšné založení účtu. 

MÓDA

Back-pack.cz s provizí 14 % 

Back-Pack nabízí batohy pro všechny situace: na kolo, na lyže, do města, do přírody. E-shop má k dispozici také XML produktové feedy, které můžete využít při propagaci. 

Kandoo.cz s provizí 12 %

Kandoo.cz přináší více jak tisíc kabelek, peněženek a batohů všech typů a barev za dostupnou cenu pro všechny zákazníky. Postupně tento e-shop rozšiřuje nabídku, má dlouhodobě dopravu zdarma při nákupu nad 500 Kč a nabízí XML produktové feedy, které můžete využít při propagaci. 

Wayfarer s provizí 10 %

Wayfarer je spolehlivý e-shop se stylovou pánskou módou. Zákazníci mohou v e-shopu objevit oblečení, módní doplňky, obuv či sluneční brýle za výhodné ceny. Často mají speciální akce a kupóny, k dispozici jsou rovněž XML produktové feedy.

E-shop je otevřený úzké spolupráci, takže není problém domluvit exkluzivní akci k podpoře prodeje. Každý měsíc máme k dispozici exkluzivní kupón. E-shop běží ve všech jazykových mutacích (CZ, SK, HU a RO).

Boardstar s provizí 10 %

BoardStar.cz je eshop zaměřený na nejnovější módu pro mladé a vybavení pro adrenalinové sporty (snowboarding, skateboarding a další). Každý měsíc máme exkluzivní kupón, k dispozici jsou také produktové XML feedy. 

NÁBYTEK A DOMÁCNOST

Mkluzkoviny.cz s provizí 11 %

Mkluzkoviny se zaměřují především na ložnici, obzvlášť na povlečení a prostěradla. V nabídce má též kvalitní osušky, ručníky, prošívané přikrývky, polštáře a mnoho dalšího. K dispozici jsou rovněž XML produktové feedy. E-shop se stává stále oblíbenějším mezi zákazníky. 

Topprosteradla.cz s provizí 11 % 

TopProstěradla.cz prodává bytový textil a ložní prádlo z České republiky té nejvyšší kvality. E-shop má k dispozici také XML produktové feedy, které můžete využít při propagaci. 

Patro.cz s provizí až 12,6 %

E-shop Patro.cz nabízí více než 400 tisíc produktů od elektroniky, domácích potřeb, kosmetiky až po knihy a hračky pro děti, s denně aktualizovanou nabídkou. Jelikož Patro.cz má široký sortiment z různých kategorií, tak provize jsou různé, nejvyšší provize 12,6 % je pouze na koberce, kompletní přehled naleznete v detailu programu. K dispozici jsou rovněž XML produktové feedy.

IDEA-nábytek.cz s provizí 10 %

Tento e-shop nabízí velký výběr skandinávského nábytku z masivu nebo v imitaci buku. V obchodě naleznete skříně, ložnice, dětský nábytek, jídelní stoly, židle, postele i nábytkové stěny. XML produktový feed je k dispozici.

Euronova-shop.cz s provizí 10 %

Euronova-shop nabízí stovky výrobků pro domov, kuchyň a zahradu. Vybírat lze i ze širokého sortimentu bytového textilu a módy. Pravidelně připravují marketingové akce a dlouhodobě je doprava při nákupu nad 500 Kč zdarma.

POTRAVINY A NÁPOJE

Cafeso.cz s provizí 14 %

Caffeso je značka gourmet kávových kapslí kompatibilních do kávovarů Nespresso, DeLonghi, Krups a Dolce Gusto. K dispozici je také XML produktový feed, který můžete využít při propagaci. 

Liftea.cz s provizí 10,5 %

E-shop nabízí široký výběr BIO a přírodní kosmetiky, BIO potravin a pochutin, doplňků výživy, BIO nápojů a ekologické drogerie. Liftea.cz se soustředí na novinky a trendy zdravého životního stylu. Značka je mezi zákazníky stále rozšířenější, jelikož jejich výrobky jsou k dostání také v drogeriích a lékárnách po celé republice. K dispozici je XML feed.

Vicom-vino.cz s provizí až 9 %

Vicom-vino je obchod s širokým výběrem kvalitních vín a destilátů. Najdete zde tisíce druhů vín z celého světa, každé z nich pečlivě osobně vybrané přímo u vinaře. Nechybí ani tuzemská vína. Za nákup v kategorii víno je provize 9 % a z kategorie destiláty 6 %.

Freshbedýnky.cz s provizí 7 %

E-shop nabízí nejširší sortiment BIO ovoce a zeleniny v Česku. O plodiny pečují v moderních skladech, které poskytují ideální podmínky pro každý druh. Díky unikátní technologii BIO TURBO si ovoce a zelenina uchovávají tu nejvyšší kvalitu a optimální zralost. Freshbedýnky patří pod známou síť obchodů Sklizeno. Dlouhodobě nabízí slevu 100 Kč na první nákup a doručení zdarma při nákupu nad 1000 Kč.

ONLINE SLUŽBY

DIGI TV s provizí 1200 Kč 

DIGI TV je televizní operátor a provozovatel DIGI TV – televizního vysílání přes satelit a internet s více než desetiletou historií na českém trhu. Provize je 1200 Kč za konečnou objednávku satelitní DIGI TV a TV přes internet DIGI2GO. 

DobraPoptavka.cz s provizí až 350 Kč

Jednoduchý poptávkový systém. Zákazník, který shání řemeslníka nebo firmu, která se postará o libovolné stavební úpravy, vyplní nezávaznou poptávku po konkrétní požadované práci. Systém za něj osloví specialisty a zákazník obdrží nabídky, které může, ale nemusí využít. Více informací a tabulku s výší provize dle kategorií naleznete v našem starším článku.

First Class Publishing s provizí až 10,5 %

Vydavatelství First Class Publishing zastřešuje nejen projekty First Class a Business Leaders, ale také organizaci nejrůznějších konferencí pod značkou First Class Events. Všechny projekty již mají velmi silné postavení na trhu, obsluhují tisíce spokojených zákazníků a mají velmi ambiciózní růstovou politiku.

Tento program je vhodný k propagaci zejména na webech o osobním rozvoji. Hlavní tváří a šéfredaktorem je Petr Casanova, který vytvořil největší komunitu lidí se zájmem o osobní rozvoj na českém internetu.

 

Nejste zapojeni v programech s nejvyšší provizí? Zaregistrujte se v naší sítí AffiliateClub.cz nebo nás kontaktujte na [email protected]. Rádi vám pomůžeme nebo doporučíme nejvhodnější program pro váš web.  



autor článku

ZAREGISTRUJ SE DO AFFILIATEPORT.EU

Připoj se k více jak 3 500 affilům a získejte navíc 5 týdnů kurzu affiliate marketingu zdarma.

Získat více informací
affil Affiliate AffiliateClub affiliate marketing affiliate program affiliate síť Akce CZAffil kupon kupony marketing propagace skaffil sleva slevy

e-mail: [email protected]
tel.: +420 778 592 177

Affiliate podpora k dispozici:
Po-Pá 9.00 - 17.00 (& flexibilně dle domluvy)