Blog

Nový program Peripetie.cz v AffiliateClubu se slušnou provizí 8 %!

• 29. 11. 2017

Nový program Peripetie.cz je největším prodejcem zboží značky Santoro London v České Republice. Program nabízí provizi 8 %.

Peripetie

Peripetie.cz je největším prodejcem zboží značky Santoro London v České Republice. Značka Santoro London vznikla v roce 1984 díky houževnaté a tvořivé spolupráci Meery a Lucia Santorových. Již první kolekce tohoto tvůrčího páru vyvolala zájem u představitelů filmové společnosti 20th Century Fox, kteří navštívili jejich malé studio. Výsledkem této návštěvy byla spolupráce, díky níž se podařilo značce Santoro získat licenci k vytvoření kolekce s tehdy největšími hvězdami Hollywoodu.

Produkty značky Santoro London svým adresátům přinášejí radost dodnes a už se jich prodalo přes 15 milionů. Dárky a dekorace z papíru však pomalu již nestačí a Santoro svou nabídku rozšiřuje o tašky, kabelky, peněženky, klíčenky, hrnečky. Santoro působí ve více než 60 zemích světa a získalo více než 50 různých mezinárodních ocenění.

Proč propagovat právě Peripetie.cz?

  • Veškeré zboží je skladem
  • Při objednávce nad 999 Kč doprava zdarma
  • Prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky na Heurece

Základní informace k tomuto affiliate programu:

  • Provize 8 % z objednávky
  • Cookies po dobu 30 dní
  • V adminu jsou připraveny bannery i XML feed
  • Potenciální zákazník se proklikne na e-shop Peripetie.cz

 

Peripetie.cz

Více informací také zjistíte v našem katalogu programů na stránce Peripetie.cz

V případě, že máte ke kampani doplňující otázky, jsme vám jako vždy připraveni s čímkoliv pomoci na emailové adrese info(z)affiliateclub(t)cz. Pokud u nás ještě nejste registrováni a chcete se zapojit do propagace tohoto affiliate programu Peripetie.cz, tak se vše podstatné dozvíte na stránce AffiliateClubu, která vás provede registrací.



autor článku

ZAREGISTRUJ SE DO AFFILIATEPORT.EU

Připoj se k více jak 3 500 affilům a získejte navíc 5 týdnů kurzu affiliate marketingu zdarma.

Získat více informací
affil Affiliate AffiliateClub affiliate marketing affiliate program affiliate síť Akce CZAffil kupon kupony marketing propagace skaffil sleva slevy

e-mail: [email protected]
tel.: +420 778 592 177

Affiliate podpora k dispozici:
Po-Pá 9.00 - 17.00 (& flexibilně dle domluvy)