Blog

Nový program Cafeso.cz s provizí 14 % v AC!

• 31. 10. 2017

Cafeso.cz je nový program s širokým výběrem kávových kapslí 100% kompatibilních do kávovarů Nespresso, Krups, Dolce Gusto a DeLonghi.

Cafeso.cz

Caffesso je distingovaná, anglická značka kávových kapslí vyráběna odborníky s dlouholetými zkušenostmi. Jedinečné kapsle espresso směsí, vítězové v testech Great Taste 2013 s oceněním kvality a chuti. Směsi kávy jsou vyrobeny se znalostmi regionálních italských přístupů přípravy chutné kávy.

Caffesso nabízí různě silné směsi až po výrazné, aromatické espresso s plným tělem a intenzivní silou, ale i bezkofeinovou kávu. Kapsle jsou baleny po 10 kusech v krabičce. Velké ekonomické balení obsahuje 60 kapslí.  Pro nové zákazníky je připraven testovací box Grande Gusto s různými druhy kávy.

Kapsle Caffesso jsou kompatibilní i s novými Nespresso Inissia kávovary a druhou generací U Nespresso kávovarů. Tyto dva stroje se mírně liší od klasického designu Nespresso kávovarů a většina kapslí jiných značek není s nimi kompatibilní.

Proč propagovat právě Cafeso.cz?

  • 100 % kompatibilní kapsle do kávovarů
  • Kvalitní kapsle za příznivou cenu
  • Doprava nad 500 Kč zdarma
  • Vítězové v testech Great Taste 2013

Základní informace k tomuto affiliate programu:

  • Provize 14 % z objednávky
  • Cookies po dobu 30 dní
  • V adminu je připraven XML feed a bannery.
  • Potenciální zákazník se proklikne na e-shop Cafeso.cz

image001

Více informací také zjistíte v našem katalogu programů na stránce Cafeso.cz

V případě, že máte ke kampani doplňující otázky, jsme vám jako vždy připraveni s čímkoliv pomoci na emailové adrese info(z)affiliateclub(t)cz. Pokud u nás ještě nejste registrováni a chcete se zapojit do propagace tohoto affiliate programu Cafeso.cz, tak se vše podstatné dozvíte na stránce AffiliateClubu, která vás provede registrací.



autor článku

ZAREGISTRUJ SE DO AFFILIATEPORT.EU

Připoj se k více jak 3 500 affilům a získejte navíc 5 týdnů kurzu affiliate marketingu zdarma.

Získat více informací
affil Affiliate AffiliateClub affiliate marketing affiliate program affiliate síť Akce CZAffil kupon kupony marketing propagace skaffil sleva slevy

e-mail: [email protected]
tel.: +420 778 592 177

Affiliate podpora k dispozici:
Po-Pá 9.00 - 17.00 (& flexibilně dle domluvy)