Blog

NOVINKA: Ergo-interier

• 22. 05. 2019

Ergo-interier s 6% provizí

Představujeme nový program Affiliate Clubu,

Ergo-interier.cz je specializovaný e-shop a showroom, který nabízí zákazníkům kancelářské židle, zdravotní židle Therapia, výškově nastavitelné stoly, dětský rostoucí nábytek a další kancelářský nábytek na míru potřebám zákazníků. Ergo-interier spolupracuje s předními českými dodavateli. Výhodou nákupu u prodejce je především garantovaná kvalita a prodloužená záruka.
Zdravý životní styl nejen doma, ale i v kanceláři. Obchod začíná tam, kde běžná kancelář končí – více energie pro společný čas s rodinou i po práci? Jak na to naleznete na e-shopu.

Doporučení k propagaci

Snímek obrazovky 2019-05-22 v 14.17.01

Základní informace Ergo-interier.cz

  • kategorie: Nábytek/kancelář
  • 6% provize 
  • v případě objednávky již zlevněných produktů či s použitím slevových kupónů nebo produktů s označením akce, výprodej nebo do vyprodání zásob náleží affiliate publisherovi provize 1,4 %
  • cookies po dobu 1 měsíce

Pokud u nás ještě nejste registrovaní a chcete se zapojit do propagace affiliate programu Ergo-interier.cz, vše podstatné se dozvíte na stránce AffiliateClub, která vás provede registrací.

Přejeme spoustu úspěšných konverzí!



autor článku

ZAREGISTRUJ SE DO AFFILIATEPORT.EU

Připoj se k více jak 3 500 affilům a získejte navíc 5 týdnů kurzu affiliate marketingu zdarma.

Získat více informací
affil Affiliate AffiliateClub affiliate marketing affiliate program affiliate síť Akce CZAffil kupon kupony marketing propagace skaffil sleva slevy

e-mail: [email protected]
tel.: +420 778 592 177

Affiliate podpora k dispozici:
Po-Pá 9.00 - 17.00 (& flexibilně dle domluvy)