Blog

,

Lookio.sk: Nový modní katalog na Slovensku

• 14. 08. 2019

Lookio není jen móda, je to styl. 

Affiliate Club a firma 5DM.cz nezahálí ani v létě a přichází s novým výkonnostním projektem Lookio.sk, který navazuje na úspěšné výkonnostní projekty 5DM.cz. Tímto projektem vycházíme vstříc našim affiliate partnerům na Slovensku, kterým chceme přinést další přidanou hodnotu a zvýšit jejich obraty v módním segmentu.

Lookio.sk je slovenská stránka pro milovníky módy, kteří se rádi inspirují a nakupují oblečení online.
V módním katalogu naleznete produkty od místních, ale i světových módních značek, které vás díky přehlednému rozdělení vtáhnou do světa módy. Na této stránce se setkává více než milion produktů, což výrazně usnadňuje nakupování. Díky Lookiu se také snadněji zorientujete v současných trendech. Seznámíme vás také s produkty, které jsou právě in, ale i s takovými, které budou díky svému stylu vkusné navždy.

Inspirujte se

Lookio je to správné místo, kde se můžete inspirovat. V kategorii inspirace najdete velké množství těch nejrůznějších kolekcí, díky kterým přijdete na to, co je v současnosti trendy. Kolekce jsou věnovány jednotlivým sezónám nebo specifickým událostem roku (festivaly, módní přehlídky,…), také poukazují na šatník známých módních ikon.

Jak to funguje?

Na portálu Lookio.sk si zvolíte kategorii, značku nebo obchod, o který máte zájem. Následně si z více než milionu produktů vyberete ten, který vás nejvíce zaujal. Potom kliknete na tlačítko Přejít do e-shopu, díky kterému budete přesměrováni na konkrétní e-shop a dále v nakupování postupujete tak, jak jste zvyklí.

Co všechno tam najdete

Na stránce naleznete kategorie ženy, muži, děti, inspirace, značky, obchody a slevy. Díky tomuto přehlednému rozdělení se jednoduše na stránce zorientujete a najdete produkt, který hledáte. Jednotlivé kategorie jsou rozděleny na podkategorie, které specifikují vaše vyhledávání a urychlují jeho proces. Dokonce v případě, že máte svou oblíbenou značku, tak k jejím produktům se dopracujete bez obtíží jen na pár kliknutí. Na Lookio.sk si tedy vyberete z různých druhů oblečení, bot či doplňků.

lookio_sk_kategorie

Chcete mít vaše produkty také na Lookiu? 

Lookio již několik měsíců běží v Čechách a nyní nově také na Slovensku. Jeho velkou výhodou je, že e-shopy neplatí za proklik, ale pouze provizi z uskutečněných obchodů. Pokud máte módní e-shop a chcete vaše produkty zařadit do katalogu, neváhejte se na nás obrátit e-mailem nebo vyplnit kontaktní formulář.



autor článku

ZAREGISTRUJ SE DO AFFILIATEPORT.EU

Připoj se k více jak 3 500 affilům a získejte navíc 5 týdnů kurzu affiliate marketingu zdarma.

Získat více informací
affil Affiliate AffiliateClub affiliate marketing affiliate program affiliate síť Akce CZAffil kupon kupony marketing propagace skaffil sleva slevy

e-mail: [email protected]
tel.: +420 778 592 177

Affiliate podpora k dispozici:
Po-Pá 9.00 - 17.00 (& flexibilně dle domluvy)