Blog

Den Plne Peněženky jedinečná příležitost pro vás

• 15. 03. 2018

Plná Peněženka slaví své 6. narozeniny 20. března 2018, už v tomto týdnu jsou však oslavy v plném proudu. Cílem je přilákat co nejvíce zákazníků na speciální narozeninové stránky. Do celé akce jsou zapojeny desítky inzerentů, protože dárky k narozeninám tentokrát dostávají uživatelé Plné Peněženky.

Máme narozeniny, ale dárky dostáváte vy!

Celá řada inzerentů poskytla Plné Peněžence dárky ve formě speciálních akcí pro zákazníky. Na Den Plné Peněženky (20. 3.) a na celý následující týden je pro uživatele připravena spousta zajímavých akčních nabídek a slev, ale i dalších překvapení na speciální landing page.

Týden narozeninových ochutnávek

Pořádná sláva začíná s pořádným předstihem. Proto byla spuštěna informativní stránka Plné Peněženky pro neregistrované zákazníky, která má svou slovenskou verzi i na Plnej Peňaženke. Po registraci obdrží uživatelé každý den jeden e-mail, ze kterého se mohou prokliknout na narozeninovou stránku. Pokaždé tu najdou jednu sváteční ochutnávku – exkluzivní nabídku jednoho z inzerentů Plné Peněženky. Do 20. 3. tak mohou uživatelé využít 7 e-mailových ochutnávkových nabídek a 2 bonusových, které najdou na Facebooku a na lištičce Plné Peněženky.

Narozeninová soutěž aneb vyhrává každý

V období před narozeninami získávají uživatelé kromě ochutnávek také nápovědu ke speciální tajence umístěné na stránce. Pokud tajenku rozluští do narozenin Plné Peněženky, čeká je velké sváteční překvapení a také přednostní přístup k nabídkám inzerentů, které se ostatním zákazníkům zobrazí až v Den Plné Peněženky 20. 3.

Chcete slavit s námi? Zapojte se!

Kromě registrovaných uživatelů cílí narozeninová kampaň také na potenciální zákazníky, a to pomocí PPC, bannerů a facebookové komunikace. Pokud se noví uživatelé zapojí do Plné Peněženky do 13. 3., mohou si rozbalit stejné dárky jako stávající uživatelé. Ostatní se mohou připojit k oslavám v Den Plné Peněženky a užívat si akce a slevy po celý následující týden.

Motivace k dalším nákupům

Narozeniny Plné Peněženky letos připadají na první jarní den a to je čas nových začátků a plánů. Plná Peněženka se chystá povzbudit registrované i nové zákazníky k vyšší četnosti nákupů s odměnou nejen prostřednictvím speciálních akcí inzerentů a narozeninových překvapení, ale i novým způsobem komunikace a motivace uživatelů. Velmi oblíbené jsou zahraniční obchody Aliexpress a Booking, na tuzemském trhu pak Mall.cz. Pokud to největšímu cashbackovému portálu v ČR vyjde, měli byste být u toho.

Jak propagovat Den Plné Peněženky

  1. Můžete využít link ID 401 s názvem Den Plné Peněženky – 20. 3. 2018, který najdete v administraci AC. Url zůstává stejné po celou dobu propagace.
  2. Pro malingové partnery máme připravenou stejnou šablonu jako pro tento týden, která je k dispozici až do 19. 3. Pro Den plné Peněženky připravujeme samostatnou šablonu.
  3. Propagaci doporučujeme vést ve dvou vlnách. První ve dnech od 15. do 19. 3. a druhou pak 20. 3., přímo v Den Plné Peněženky.


autor článku

ZAREGISTRUJ SE DO AFFILIATEPORT.EU

Připoj se k více jak 3 500 affilům a získejte navíc 5 týdnů kurzu affiliate marketingu zdarma.

Získat více informací
affil Affiliate AffiliateClub affiliate marketing affiliate program affiliate síť Akce CZAffil kupon kupony marketing propagace skaffil sleva slevy

e-mail: [email protected]
tel.: +420 778 592 177

Affiliate podpora k dispozici:
Po-Pá 9.00 - 17.00 (& flexibilně dle domluvy)