Blog

,

Až 1 200 Kč za smlouvu od DIGI TV

• 20. 03. 2018

Máme pro vás atraktivní změny v programu DIGI TV. Získejte až 1 200 Kč za smlouvu, využijte speciální akce u inzerenta “Vše za polovic a auto navíc” nebo se zapojte do nového programu Superfotbaldigitv.cz se stejnými provizemi jako u DIGI TV, s možností propagace přes PPC.

Do konce května s provizí až 1 200 Kč

V rámci programu DIGI TV se mění podmínky týkající se provizí, a to ve prospěch partnerů AffiliateClubu. Od března můžete získat 1 200 Kč za prodej, tedy o 500 Kč více než v minulých měsících. Provize je nyní nově rozdělena podle počtu dodaných smluv, tedy schválených prodejů za jeden měsíc:

  • 700 Kč za 0 až 4 smlouvy
  • 800 Kč za 5 až 9 smluv
  • 1 200 Kč za 10 a více smluv

Zapojte se do propagace ještě dnes a získejte 1 200 Kč provize už v březnu. Díky konverzním akcím DIGI TV máte příležitost dosáhnout nejvyšší provize v krátkém čase.

Vše za polovic a auto navíc

Všichni noví zákazníci, kteří si až do 30. dubna objednají buď satelitní DIGI TV, nebo televizi přes internet, mohou za první tři měsíce využít 50% slevu z ceny libovolného programového balíčku. Například ZÁKLADNÍ balíček s více než 70 televizními kanály vyjde v tomto období na pouhých 149 Kč měsíčně. Za stejnou cenu nyní obdrží i TV přes internet.

Internetová televize je nyní o 50 korun levnější, zákazník si užije sledování oblíbených pořadů kdekoliv a kdykoliv a rovnou na 4 zařízeních (mobil, tablet, PC, TV) nově jen za cenu 299 Kč.

Soutěž o Renault Clio Gran Tour stále běží!

Všichni noví zákazníci tak mohou vyhrát vůz k DIGI TV. Více informací o akci Soutěž o osobní vozy Renault CLIO Grandtour.

Superfotbaldigitv.cz s PPC reklamou

superfotbalDIGI_CZ

S novým programem Superfotbaldigitv.cz dosáhnete na stejné provize a výhody jako za základní program DIGI TV. Teď navíc se skvělou možností propagovat tuto webovou stránku pomocí PPC reklam.

Více informací také zjistíte v našem katalogu programů na stránce DIGI TV – Superfotbal.

K propagaci této stránky můžete využít nový balíček pro sportovní fanoušky – SPORT PLUS. Zahrnuje kompletní nabídku sportovních kanálů včetně programů DIGI Sport 1 HD, 2 HD i 3 HD. Výhodou těchto programů je exkluzivní vysílání anglické fotbalové Premier League, španělské La Ligy nebo tenisového seriálu ATP World Tour. To vše za pouhých 175 Kč měsíčně na první tři měsíce.



autor článku

ZAREGISTRUJ SE DO AFFILIATEPORT.EU

Připoj se k více jak 3 500 affilům a získejte navíc 5 týdnů kurzu affiliate marketingu zdarma.

Získat více informací
affil Affiliate AffiliateClub affiliate marketing affiliate program affiliate síť Akce CZAffil kupon kupony marketing propagace skaffil sleva slevy

e-mail: [email protected]
tel.: +420 778 592 177

Affiliate podpora k dispozici:
Po-Pá 9.00 - 17.00 (& flexibilně dle domluvy)