Blog

Affiliate program Sportinator.cz nabízí celoroční výdělky bez výkyvů

• 21. 10. 2019

Sportovní oblečení, co vydrží i náročnější používání. Originální potisky, které člověk nedostane z hlavy. Spolupráce s legendami – poradcem pro fotbal je Antonín Panenka, hokej má pod palcem Jakub Klepiš, fitness oblečení Hanka Kynychová. 

Takhle znají Sportinator.cz tisíce těch, kdo trička z tohoto e-shopu nosí. Každý rok jejich počet roste na dvojnásobek, stejně rychle roste i počet nových motivů. 

Sezóna přitom trvá celý rok, protože celý rok je dost sportovních akcí, pro které se dá vytvořit dobře prodejný potisk – MMA, hokejová liga, fotbal, Wimbledon, trička do fitka, na snowboard, gaming, moto sporty… Sportinator prostě nemá období, kdy by „to bylo slabší“. A co si budeme povídat, produkt, který nemá v průběhu roky výkyvy zájmu, je v affilu hodně dobré zboží.

Co má Sportinator navíc oproti jiným e-shopům s tričky?

Součástí e-shopu jsou merch kolekce, které nikdo jiný nenabízí. Svoje trička přes něj prodává Český volejbalový svaz, vlastní kolekci pro Sportinator navrhl tenista Radek Štěpánek. Zatím posledním brandem, který s e-shopem spojil síly, je značka Geared Nation, značka specializující se na oblečení pro fightery.

Sportinator nabízí affiliate partnerům zajímavou 10% provizi z konečné objednávky.

Oblečení bez potisku? Kolekce SPORT & FASHION uspokojí i nejnáročnější

Trička, topy, legíny, kraťasy, sportovní oblečení z funkčních materiálů – na Sportinatoru si svoje najdou také ti, kdo chtějí stylové sportovní oblečení bez potisku. To znamená jediné – další možnost, jak zvýšit množství úspěšných konverzí.

Aktuální akce a tipy k propagaci

  • exkluzivní sleva 10 % při nákupu nad 400 Kč, kód: SPORT10

sportinator-640x360-BANNER-cz

Jak se zapojit? 

Pravidla programu a velké množství kreativ naleznete v adminu. Pokud u nás ještě nejste registrovaní a chcete se zapojit do propagace affiliate programu Sportinator.cz, vše podstatné se dozvíte na stránce AffiliateClub, která vás provede registrací.



autor článku

ZAREGISTRUJ SE DO AFFILIATEPORT.EU

Připoj se k více jak 3 500 affilům a získejte navíc 5 týdnů kurzu affiliate marketingu zdarma.

Získat více informací
affil Affiliate AffiliateClub affiliate marketing affiliate program affiliate síť Akce CZAffil kupon kupony marketing propagace skaffil sleva slevy

e-mail: [email protected]
tel.: +420 778 592 177

Affiliate podpora k dispozici:
Po-Pá 9.00 - 17.00 (& flexibilně dle domluvy)