Blog

Spuštěna PlnáPeňaženka.sk s provizí 10€ za přivedení uživatele

• 01. 03. 2017

PlnáPeňaženka.sk je nový affiliate program v naší síti. Vaše odměna u této kampaně bude 10 € za přivedení aktivního uživatele.

PlnáPeňaženka.sk

Cashback portál PlnáPeněženka.cz spustil plnohodnotnou slovenskou verzi na doméně PlnáPeňaženka.sk. Na tuto událost samozřejmě reagujeme i v AffiliateClubu a pro tuto slovenskou verzi jsme připravili nový affiliate program. Těšit se můžete na vysokou provizi 10 € za přivedení aktivního uživatele.

Českou PlnouPeněženku již využívalo tisíce uživatelů ze Slovenska, a tak spuštění slovenské verze bylo dalším logickým krokem. Tito slovenští uživatelé rádi využívají především zahraniční obchod Aliexpress.com a Booking.com, nakupují však i na českých e-shopech. Díky spuštění slovenské verze tak mohou nakupovat i ve svých oblíbených slovenských e-shopech jako např. Hej.sk, 4home.sk, Baťa.sk, Zoohit.sk nebo Notino.sk.

Pro uživatele je cashback velice výhodný, jelikož z každé své platby získá část peněz zpátky na svůj účet. V případě, že kupuje zboží ve slevě, tak i zde získá cashback, tedy část peněz na svůj účet. Uživatelka tak například nakoupí novou kabelku ve slevě za 1 000 Kč a ještě dostane na bankovní účet 100 Kč zpět od PlnéPeňaženky.

Více informací také zjistíte v našem katalogu programů na stránce PlnáPeňaženka.sk.

Podmínky affiliate programu PlnáPeňaženka.sk
  • Provize 10 € za aktivního uživatele – uživatel provede alespoň jeden nákup nejpozději 90 dnů od registrace
  • V adminu AC jsou připraveny atraktivní bannery
  • Potenciální zákazník se dostane na cashback portál PlnáPeňaženka.sk

Restrikce k tomuto programu

  • Zákaz bidování v PPC na brandová slova
  • Mailing na větší DB po předchozím schválení (50k+ uživatelů)
  • Zákaz promování na stránkách partnerských e-shopů, jejich soc. stránkách apod.
  • Používání loga a brandu PlnáPeňaženka.sk je povoleno, ale používání log a názvů partnerských e-shopů pouze po předchozím schválení
  • Výslovně zakázáno je používání brandu, loga apod. u Mall.cz, Mall.sk a Booking.com

pp_vysvetleni_SK

V případě, že máte ke kampani doplňující otázky, jsme vám jako vždy připraveni s čímkoliv pomoci na emailové adrese info(z)affiliateclub(t)cz. Pokud u nás ještě nejste registrováni a chcete se zapojit do propagace tohoto affiliate programu PlnáPeňaženka.sk, tak se vše podstatné dozvíte na stránce AffiliateClubu, která vás provede registrací.



autor článku

ZAREGISTRUJ SE DO AFFILIATEPORT.EU

Připoj se k více jak 3 500 affilům a získejte navíc 5 týdnů kurzu affiliate marketingu zdarma.

Získat více informací
affil Affiliate AffiliateClub affiliate marketing affiliate program affiliate síť Akce CZAffil kupon kupony marketing propagace skaffil sleva slevy

e-mail: [email protected]
tel.: +420 778 592 177

Affiliate podpora k dispozici:
Po-Pá 9.00 - 17.00 (& flexibilně dle domluvy)