Blog

Provizní novinka u Wayfarer.cz: Sáhněte si až na 15 % odměnu!

• 26. 05. 2017

Wayfarer.cz, affiliate program v naší síti, pro vás připravil několik exkluzivních změn. Například místo běžných 10 %, můžete při překročení přivedeného obratu získat provizi až 15 %!

Jedná se o spolehlivý e-shop se stylovou dámskou a pánskou módou. Nakupující mohou v e-shopu objevit oblečení, módní doplňky, obuv či sluneční brýle za výhodné ceny. Výměnu i vrácení zboží mají zákazníci u Wayfarer.cz zcela zdarma. Propagovat můžete i slovenskou verzi e-shopu.

Více informací také zjistíte v našem katalogu programů na stránce Wayfarer.cz.

Nové rozdělení provizí u Wayfarer.cz dle obratu:

  • Základní provize 10 %
  • Provize 11 % při překročení obratu 40 000 Kč
  • Provize 13 % při překročení obratu 60 000 Kč
  • Provize 15 % při překročení obratu 90 000 Kč

K získání vyšší provize započítáváme už i měsíc květen, tudíž někteří affiliate partneři se již mohou těšit na štědřejší odměny. Provize se bude zvyšovat za překročení jednotlivých obratů vždy za každý kalendářní měsíc po schválení transakcí.

Víkendové slevy:

Připomínáme, že Wayfarer.cz dále pokračuje v pravidelné akci s exkluzivní nabídkou slev na víkend. Zveřejnění nabídky bude uskutečněno dnes (nebo každý další pátek) cca po 15 hod. na stránce – Víkendové slevy.

Akce jsou pravidelné a je možné je propagovat každý víkend.

Co doporučujeme propagovat:

Aktuálně byla doplněna nabídka kalhot, díky čemuž může zákazník najít přesně ten produkt, který hledá. Je to opět další dobrá zpráva, jelikož každé doplňování sortimentu v e-shopu zvyšuje vaši šanci na konverzi.

Masonkalhoty300x250

A která cílová skupina tyto kalhoty určitě bude muset mít? Jedná se o moderní pánské kalhoty pro moderní muže. Stylově doladí jak košili, tak obyčejné triko. Vsadíme se, že vám je pochválí kolegyně, kamarádky a dokonce i tchýně.

Mimořádná otevírací doba v Praze:

V prodejně v Praze může být zboží vyzvednuto každý den od pondělí do neděle (včetně státních svátků) v čase 10:00 – 18:00. Více informací o prodejně naleznete na této stránce.

V případě, že máte ke kampani doplňující otázky, jsme vám jako vždy připraveni s čímkoliv pomoci na emailové adrese info(z)affiliateclub(t)cz. Pokud u nás ještě nejste registrováni a chcete se zapojit do propagace tohoto affiliate programu Wayfarer.cz, tak se vše podstatné dozvíte na stránce AffiliateClubu, která vás provede registrací.



autor článku

ZAREGISTRUJ SE DO AFFILIATEPORT.EU

Připoj se k více jak 3 500 affilům a získejte navíc 5 týdnů kurzu affiliate marketingu zdarma.

Získat více informací
affil Affiliate AffiliateClub affiliate marketing affiliate program affiliate síť Akce CZAffil kupon kupony marketing propagace skaffil sleva slevy

e-mail: [email protected]
tel.: +420 778 592 177

Affiliate podpora k dispozici:
Po-Pá 9.00 - 17.00 (& flexibilně dle domluvy)